Kaikki kyytiin ja menoksi

Teksti: | Julkaistu 20.7.2013

Esittely lienee paikallaan ennen kuin polkaisemme matkaan. Olen Heidi, hoitovapaalla oleva kustannustoimittaja, toimittaja, copywriteri, mikä vain luova kirjoitustyöläinen. Päivieni ohjelman määrää vielä sydäntalveen saakka 3-vuotias Touhumies ja hänen 1-vuotias Pikkuveljensä. Tavarafillari.fi:n ja poikieni isä lahjoi minut blogin pitoon antamalla puhelimen, jolla saa kelvollisia arkiräpsyjä. Naamamme saattavat siis olla tuttuja perhepyöräilysivustolla käyneille.

 

20130720-141745.jpg

Perheen kasvattamisen ei tarvitse tarkoittaa pyöräilyn loppumista. Pyörästäkin voi tulla perheenjäsen.

 
Tänään hain kotiimme uuden – tai oikeastaan aika hienon vanhan – lipaston. Olisin voinut kuljettaa sen vajaan kilometrin päästä kesäautollakin, mutta se tuntui niin työläältä ja hankalalta. Pyörällä piironki siirtyi sutjakkaasti pihaamme.

 


Aihe(et): ,

Ilmoitus

Kommentit

2 vastausta postaukseen “Kaikki kyytiin ja menoksi”

 1. Jeremias

  Eikai nuo lapset tulleet lipaston laatikoissa tai sivulaukuissa? 😉

  Vastaa
 2. Heidi

  Paremmin kulkisivat noissa pyörälaukuissa. 🙂
  Tällä kertaa pikkusankarit jäivät isän kanssa kotiin roudailun ajaksi.

  Vastaa

Jätä kommentti