Hääpäivän lahna

Teksti: | Julkaistu 8.8.2013

Olemme sopineen siipan kanssa, että hääpäivän juhlimisen vetovastuu jaetaan vuorovuosiin. Tänä vuonna oli minun vuoroni. Varasin Karjalaisten kesäkodin saunan Jollaksessa ja kutsuin monipäisen ystäväjoukon nyyttikesteille kanssamme.

Koska harjoittelen vasta liikkuvien kohteiden (rantakiviltä veteen lumpsahtelevien vauvojen, nakuna kirmaavien taaperolaumojen, skumppalasien kanssa heiluvien aikuisten) kuvaamista, en kyennyt kaivamaan kännykameraa esiin varsinaisten juhlien aikaan. Siksi juhlakuvissamme esiintyy stabiileja kohteita kuten poikien ensimmäinen kalasaalis (lahna, ”isi-ahven” ja ”vauva-ahvenet”), kesäkoti ja hetken paikallaan pysyneitä perheenjäseniä. Ihana paikka tuo kesäkoti!

IMG_1565

 

 

 

IMG_1572

 

 

IMG_1573

 

 

IMG_1575

PS. Laatikkopyörä ei liity päivän juhlintaan! Toimin juoppokuskina ja kuljetin seurueemme Jollakseen vihreällä kesä-Fordillamme, jolla olin toki aiemmin päivällä onnistunut saamaan parkkisakon ja huristelemaan käsijarru päällä koko paluumatkan kaupasta. Joku saattaa hahmottaa, miksi kuljen mieluummin polkupyörällä.

Ai niin, hyvää hääpäivää, rakas!


Aihe(et): , , , , ,

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti