Metsäseikkailu Pikkuveljen päiväunien aikaan

Teksti: | Julkaistu 22.9.2013

Juuri kun kuopus siirtyi yksiin päiväuniin, esikoinen lopetti päivänokosten ottamisen. Sinne katosi siivu sitä kotivanhempien kaipaamaa omaa aikaa. Hyvitykseksi sain tilalle kahdenkeskisen hetken Touhumiehen kanssa. Se ei ole ollenkaan hullumpi korvaus.

Eräänä päivänä lykimme Pikkuveljen rattaissa uneen ja kipitimme sitten aurinkoiseen vaahteralehtoon ihastelemaan värikkäitä lehtiä. Pysähtelimme vailla kiirettä aina, kun näkyi jotain kiinnostavaa. Kiipeilimme kivillä ja kurkimme sammaleiden alle. Kuuntelin metsän syksyistä suhinaa ja toivoin muistavani pitkään, että pystyn olemaan lastenikin seurassa levollinen ja rauhallinen. Liian usein päivän tiukimmat hetket leimaavat koko päivän ja illan täyttää pettynyt muisto jälleen kerran katkenneesta pinnasta.

isoveli3

 


Aihe(et): ,

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti